Utviklingen av Cartier klokker

Noen mennesker på denne planeten leve evig. Verdens regner dem selv etter flere tiår. En slik person var Louis Cartier, en revolusjonerende og lidenskapelig urmaker i Frankrike. Louis «brennende kjærlighet til klokker opphisset ham til å omdefinere armbåndsur. Han skapte klokker som var vakre og uhemmet i ekstravaganse. Selv om han ikke er mer rundt oss, men verden har ham kontinuerlig hyllest av dusjing støtte og tillit på Cartier klokker. Dette er fordi lånetakerne vet at hver tomme av grunnlaget lagt av Louis er bygget med etikk og fortreffelighet.

23082

Den første timepiece Louis opprettet var for en brasiliansk venn som heter Alberto Santos-Dumont, som var en flyger. Inntil da pilotene måtte bruke lommeur, som til tider med krise skulle vise seg upraktisk å referere til. En uformell prat med sin venn resulterte i etableringen av den første armbåndsur for menn. Louis tilskrives uret til sin venn og kalte det Santos armbåndsur, som kom for salg i 1911.

Siden da serien av Cartier klokker som rullet på den røde løperen tok verden med storm. Merker som Tonneau (1906), Tortue (1912) og Tank (1910) sto som fine vitnesbyrd til oppfinnsomhet av Louis Cartier. Innen kort tid, ble klokker i selskapet aktet hele verden. Eie noen av klokker i dette selskapet ble et spørsmål om status. Det var enda tider når folk bruker for å sverge ved kvaliteten på produktene. Hver enkelt person uavhengig av hans eller hennes status ettertraktede armbåndsur. Men siden luksus var ikke lett overkommelig, ble de merkene begrenset bare til eliteklassen.

Selv i dag, når noen kjøper Cartier klokker, føles den personen som å bli en klubb av en elitegruppe. Blending stil, mekanisme og lidenskap er forte av grunnleggeren. Endringene førte i design av klokker opprettet en buzz blant folk som de brukte til å vente spent å se hva neste ting som kommer ut fra tallerken med geniet. Det var den kreativitet og teft for grunnleggeren at verden kom til å se en rektangulær oppringt for første gang. Med elegant dial og cutting-edge teknologi, klokker ble en mani i det landet de ble eksportert.

Merker som Santos, Tank, Baignoire, Ballon Bleu, og Caliber hadde noe unikt. Formen av disse klokker ga dem en identitet. Det var ingen grunn til å holde dem i hånden for å finne ut hvilken familie de tilhører. Bare se på dem fra et par føtter var nok til å gjenkjenne dem. De andre timepieces laget av selskapet var arven av de kjente merkene.

De siste brikkene som sluttet seg til bandwagon er Ronde serien for menn og Pasha serien for kvinner. Den fantastiske stykker er en perfekt kombinasjon av håndverk og skjønnhet. Presisjonen bar er også hevet høyere. Dessuten er det flere valg å plukke fra den runde og firkantede dial. Noen stykker selv har ulike former og mønstre, dette gir en annen grunn til å kjøpe Cartier klokker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *