Kjole etikett til bryllupsg gjestene

En av dine nærmeste venner sendte deg en invitasjon til å komme på bryllupsdagen. Du fortsatte umiddelbart med å kjøpe bryllupsgaver til det plutselig treffer deg … Hva skal du ha på bryllupsdagen? Hvis du trenger råd om de riktige antrekkene som skal brukes på bryllupsfester, leser du de riktige greiene fordi vi skal diskutere den riktige kjole etiketten til bryllupsgastere.

Tips i å velge den riktige kjole som skal brukes på bryllupsdager:

Et lite forberedelse kan gå langt. Hvis bruden og brudgommen har forsiktig forberedt seg på bryllupet sitt, ville det ikke være hensiktsmessig å gjøre noen forberedelser på egen hånd? Å få den rette kjole vil sterkt hjelpe i den forstand at jeg vil forhindre nygifte fra å få mer stress. Her er kjole etikett tips du må følge slik at en gjest som deg vil komme på bryllupet iført en passende antrekk for anledningen:

1. Søk etter kleskodeinformasjonen i invitasjonen – Bryllup invitasjoner inneholder vanligvis kleskodeinformasjonen et sted i nedre venstre hjørne av kortet. Kleskoder er vanligvis inkludert for å la alle gjestene vite på forhånd hva de skal ha på bryllupsdagen. Hvis i tilfelle kleskode ikke er funnet i invitasjonen, ville det være nyttig å kontakte den kjære bruden og koordinere med dem om antrekket som bæres av gjestene. Dette bør gjøres på forhånd for å unngå at eventuelle slip-ups skjer ved selve bryllupsdagen.

2. Tenk på stedet når du velger antrekket ditt. Kjennskap til bryllupet vil gi stor hjelp til å velge antrekk for denne dagen. Hvis bryllupet er satt på en strand, så er det et must at du velger et lett tøy å gå med temaet for anledningen. Eller hvis feiringen skal gjøres i en katedral, så forvent en mer formell atmosfære av anledningen, som også krever at alle skal ha formelle klær.

3. Bestem fargemotivet til brudgommen – jeg kan også være en stor hjelp å vite fargen til bryllupet på forhånd. På denne måten vil du kunne finne mer passende klær som vil gå sammen med fargene til anledningen. Bortsett fra det, vil dette også sørge for at du ikke vil slå opp seremonien ved å være den merkelige ut.

4. Velg fasjonable stiler som vil kompliment ditt utseende – Ikke bare kjøp for kjoler som ikke ser ut til å passe på bildet ditt, prøv å skanne noen motemagasiner og sjekk ut motersider slik at du blir riktig veiledet. Jeg anbefaler at du besøker fashionanna.com slik at du blir oppdatert med de nyeste trendene i bryllupsgardtøy. Dette er en motebloggside som passer til alle dine motebehov fra hverdagsbruk og kle på seg til å bli brukt på spesielle anledninger og alt som har å gjøre med kvinnemote.

5. Tenk på disse don’ts – Ikke bruk svart når bryllupet skal holdes på dagtid. Ikke bruk denims jeans og tattered klær uansett hvor casual bryllupet ville være. Dette vil være fornærmende for nygifte fordi du sikkert kan trekke av noe bedre enn det. Videre, ikke bruk for avslørende antrekk eller du kan stjele oppmerksomheten til alle fra paret. Vær alltid oppmerksom på at du er gjest, så bruk noe som er egnet for å ære bruden og brudgommen, og alt går bra til feiringen er over.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *