Jeg kan fortsatt ikke bestemme hvilken promkjole jeg skal ha på seg

Jeg kom hjem tidlig i dag, opptatt av at jeg skal se promet kjolen som mor kjøpte for meg! Så gikk jeg straks inn i rommet mitt og så den kjære selskapskjole hun hadde for meg til festen … Og til min overraskelse så jeg ikke bare en, men to promkjoler som lå på toppen av sengen min! Det viser seg at søsteren min var nådig nok til å låne hennes promkjole fordi hun trodde at dette så bra ut på meg. Ifølge dem fikk de begge hver av kjoler online og det fikk meg veldig nysgjerrig. Hvordan i verden kunne de ha bestilt slike vakre festkjoler over internett og det passer godt også! Så jeg bestemte meg for å åpne PCen min og sjekke den ut selv.

Mamma fortalte meg at hun fikk denne korte promkjole fra den grønne guidewebsiden. De korte prom kjoler jeg fant på den grønne guiden er alle nydelige. Jeg er glad mor bestilte kjolen min fra dem. Her, ta en titt på deg selv og se hvor pen det er:

Og for min søsters promkjole, fikk hun den på en førsteklasses brudeside som også selger sporadiske kjoler.

De ser alt bra ut på meg i rødt (som denne kjole) som de fleste av vennene mine forteller meg. Jeg snakket med både moren min og søsteren min og fortalte dem at jeg bare kan velge en av disse kjolene til anledningen og holde den andre for fremtidige hendelser, men jeg kan fortsatt ikke tenke på hvilken kjole jeg burde som begge av dem er veldig vakre!
Hvis du er i skoene mine akkurat nå, hvilken av disse kappene ville du velge? Skal jeg gå for den mer blendende grønne kjoleen som min mor ga meg? Eller skal jeg velge den romantiske lilla røde kjole i stedet?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *